TRATAMENTE NATURISTE PENTRU INTARIREA RADACINII PARULUI

 Caderea parului afecteaza atat femeile cat si barbatii. Fiind o problema destul de des intalnita oamenii au cautat de-a lungul
timpului diverse solutii pentru a evita pierderea podoabei capilare si au ajuns la concluzia ca reteta cea mai buna este ceaiul de urzici.
 Exista mai multe metode de utilizare a ceaiului de urzici pentru stoparea caderii parului.Fie metoda simpla, tamponarea pielii capului cu ceai de urzici, precum si consumarea a 2 cani de ceai de urzici pe zi. Dupa o cura de 2 saptamani se vor vedea efectele.
  De asemenea o metoda complexa este macerarea urzicilor. Se ia 200 g de radacini de urzica, care se spala bine si se toaca marunt.Acestea se pun intr-un borcan peste care se adauga alcool rafinat astfel incat sa acopere plantele. Borcanul se tine timp de 14 zile la caldura sau la soare si la sfarsit se strecoara. In solutia formata se mai toarna ulei de ricin. Se maseaza radacina parului in fiecare seara cu solutia astfel formata. Solutia are efect de tonifiere si intarire a radacinii parului.
  Frunzele de urzica (200 g) se pot fierbe timp de 20 minute intr-un litru de apa. Se lasa timp de 8 ore, dupa care se adauga otet de vin (300 ml).
Cu solutia formata se fac frectii la radacina parului in fiecare seara. Dimineata este nevoie sa va clatiti parul. Se vor vedea efecte rapide de intarire a radacinii parului si stoparea caderii lui.



   

 

Copyright © P.D.K 2011